ЗА НАС

Фирма "Виго" ООД гр. София е основана през 1992 г. Фирмата е изключителен вносител за България на холандската фирма "Vogel’s", Nr. 1 в света в производството на поставки за аудио и видео техника.

Фирма "Виго" предлага поставки за кинескопни телевизори, LCD/Plasma, поставки за аудио-видео техника, DVD, музикални уредби. Предлагаме и голяма гама поставки за колони от 1,5 до 25 кг. за таван, стена и земя, поставки за компютри и микровълнови печки както и елегантни маси от прозрачно и тъмно стъкло за телевизори и LCD/Plasma-екрани.

Предвид силната динамика на пазара на аудио и видео технологии, фирмата предлага на всеки 3 месеца нови модели, които са в крак с новостите в бранша.

Със своя изключителен дизайн и използвани материали от алуминий и титан се дава гаранция за издръжливост на продуктите от 5 години, а от 2007 година клиентите ни могат да разчитат на 10 години гаранция.Това само по себе си говори за качеството на нашите продукти. А най-новите серии THIN и WALL се предлагат с ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ.