Този сайт използва бисквитки за подобряване на функционалността и установяване предпочитанията на потребителите на сайта. Виж повече

За нас

Фирма "Виго" ООД е основана през 1992 г. и е оторизиран и изключителен представител за България на холандската фирма "Vogel’s, №. 1 в света в дизайна и производството на стойки за TV, аудио и видео техника, както и на немските брандове-Vivanco- специализиран в производството на стойки за TV, електрически и мобилни аксесоари и Rivacase – производител на аксесори и чанти за мобилни устройства .


"Виго"ООД предлага на българския пазар стойки за TV ,AV техника, голям набор от възможности за конфигуриране на видеостени, стойки за пректори, аудио колони, монитори,таблети, както и решения за медицински заведения. 


С елегантния дизайн и използваните за произвоството им материали на стойките от продуктовата линия на Vogel’s ,освен стандартната гаранция от 2 години за голяма част от продуктите се дава и гаранция за издръжливост 5 години. Серии THIN и WALL се предлагат с доживотна гаранция. Най-новата дизайнерска серия NEXT предлага стилни решения и издържана визия.


На базата на изградения дългогодишния опит,който имаме в сферата за позициониране на вашите TV и аудио компоненти можем да предложим различни решения ,които ще задоволят дори и най-претенциозното Ви изискване за перфектния завършек на цялостната визия в интериора и екстериора на вашия проект.


Етикетът TUV NORD е допълнително потвърждение за безопастността и качеството на продуктите Vogel’s.


За да удовлетворим високите клиентски изисквания по отношение на вписването на техниката в съвременния интериор на дома или офиса, работим и с други доказани производители, като :SmartMetals, Maior, Audipack и др.


Аксесоарите за потребителска електроника на немския производител Vivanco са идеалното решение за съвременния потребител и са разработени изцяло в подкрепа на нарастващите изсквания на новите технологии. 


Чантите, раниците и калъфите RIVACASE® осигуряват цялата необходима защита за вашите електронни устройства и ви дават свободата да носите вашите данни навсякъде. Преносимите акумулаторни батерии и зарядни устройства RIVACASE® гарантират, че всички ваши устройства имат допълнителна мощност за работа през целия ден.Информация за фирмата: 

ВИГО ООД


Седалище и адрес на управление: 

гр. София, ул. Деян Белишки, бл. 62


За контакти:

тел.: +359 2 958 29 06

факс:+359 2 859 31 90

e-mail: contact@vigo.bg